Sourcer / Junior Recruiter (16 / 24 uur Parttime) – Amsterdam

Zoek jij een leuke bijbaan bij een ambitieus en gezellig bedrijf op de Amsterdamse Zuidas? Dan komen wij graag met je in contact!

Etage 0 is de interimspecialist binnen de financiële sector, met als drijvende kracht circa 50 Interim Professionals. Omdat we kwaliteit vooropstellen en weten waar we over praten blijven we groeien.

Filosofie Etage 0: wij werken vanuit onze ervaring als opdrachtgever en hebben een andere kijk op kwaliteit dan de reguliere detacheringspartijen. Etage 0 biedt de markt ambitieuze en kwalitatief goede professionals, met de insteek fris en professioneel. Wij doen alles om onze opdrachtgevers de beste kwaliteit en (de leukste) mensen te bieden. Daarnaast doen wij er alles aan om het onze professionals uitermate goed naar de zin te maken. Zij zijn immers de drijvende kracht achter het bedrijf. Wij geloven er tevens in dat je successen moet delen met iedereen. Als een samenwerking immers positief uitpakt voor alle betrokkenen, dan wordt die sneeuwbal steeds groter en groter en dat past weer mooi binnen onze groeiambitie. We gaan namelijk voor groot, omdat het kan en omdat het er tijd voor is!

Het recruitmentteam zoekt versterking in de vorm van een Sourcer. Als Sourcer ben je verantwoordelijk voor het vinden en benaderen van kandidaten voor onze vacatures. Je zult veel met Linkedin werken, waar je goede potentiele kandidaten identificeert en deze vervolgens benaderd via mail. Wanneer kandidaten positief reageren op je bericht, maak je ze vervolgens telefonisch enthousiast voor de vacature en bij een match nodig je ze uit voor een sollicitatiegesprek. Wordt jouw kandidaat aangenomen? Dan krijg je gelijk de maand erop een bonus uitgekeerd!

Wie zoeken we?:

  • Sociaal en communicatief vaardig;
  • Proactief; je pakt dingen snel op en toont initiatief;
  • Goede telefonische skills; 2 tot 3 dagen per week beschikbaar;
  • Je spreekt vloeiend ABN / Fluency in Dutch is mandatory!
  • Super gezellige persoonlijkheid!

Wat bieden we jou?:

  • Een competitief salaris met mooie bonusregeling;
  • Flexibiliteit om werken met studeren te combineren;
  • Een gezellig werkomgeving in een prachtig kantoor op de Zuidas;
  • De mogelijkheid om twee dagen per jaar betaald vrijwilligerswerk te doen.

Anja van Ginkel +31 6 26 70 64 84

Anja van Ginkel +31 6 26 70 64 84

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.