Wij zijn ETAGE 0  Interim Specialist

De lat ligt hoog bij ons, want we doen het graag net even beter. Bij een match moet niet alleen het cv van een professional bij het bedrijf passen, maar ook de mentaliteit en de persoonlijkheid. Wij vinden dat je alleen dan mag spreken over een perfecte match. En voor minder doen we het gewoon niet.

We krijgen veel complimenten over deze persoonlijke aanpak van detachering, en daar zijn we trots op. Want een passend cv vinden is één ding, maar de persoon erbij vinden die dusdanig goed binnen een bedrijf past om impact te kunnen maken, is iets anders.

Vandaar onze naam. Etage 0. Want ja, we werken in het hogere segment, en ja, we detacheren de best opgeleide mensen. Maar we zorgen dat het ook in de basis goed zit.

“Ik heb zelf jarenlang bij verschillende (financiële) multinationals aan verschillende opdrachten gewerkt, en met verbazing naar veel interim matches gekeken. Want waarom wordt er steeds alleen maar naar een CV gekeken, of naar een IQ test? En zo weinig naar of een persóón wel ergens past? Het lijkt zo simpel, maar blijkbaar is dat niet zo in onze branche. Het is mijn stokpaardje en mijn drijfveer geworden. Ik wil perfecte matches maken, op alle vlakken en voor alle betrokkenen. Daar word ik blij van.”

– Gerard Hoedjes, CEO ETAGE 0