ETAGE 0 – de maatwerk Interim Specialist

Vergeet de standaard IQ test of telefonische interviews. Bij Etage 0 hebben we de kennis en expertise in huis om het verschil te maken in onze sector. De professional, en niet alleen het cv, is waar het bij ons om draait. Detacheren is meer dan papierwerk.

Een professional moet helemaal bij een bedrijf passen. Van kwalificaties tot mentaliteit en persoonlijkheid. Zo maken we altijd de perfecte match tussen professional en bedrijf. En voor minder doen we het niet.

Onze persoonlijke aanpak en de professionals zelf krijgen veel complimenten waar wij trots op zijn. Een passend cv vinden is één ding, maar de persoon erbij vinden die ook echt een impact kan maken binnen een bedrijf, is iets anders.

En onze naam Etage 0? Het draait bij ons om de basis. Wij werken in het hogere segment, detacheren alleen de best opgeleide mensen, maar alleen dus als de basis goed zit.

“Detacheren is maatwerk en alles behalve een eenheidsworst. Tijdens mijn carrière bij verschillende grootbanken heb ik vaak met verbazing gekeken hoe interim matches werden gemaakt en welke personen er aan mij als opdrachtgever werden voorgesteld. En niet omdat deze van hoge kwaliteit waren maar juist eerder een vergaarbak van CVs waar men alleen keek naar papieren kwalificaties en een IQ test. Zelden werd er gekeken of iemand wel bij een bedrijf past en vice versa. Al lijkt het zo logisch en simpel, onze branche is toch ingewikkelder dan het lijkt. Met Etage 0 sta ik er daarom ook voor dat we verder kijken dan papier en online tests. Ik wil perfecte matches maken, op alle vlakken en voor alle betrokkenen om zo de beste te zijn en blijven in wat we doen. En dat doe ik met heel veel plezier.”

– Gerard Hoedjes, CEO ETAGE 0