Voor opdrachtgevers

Etage 0 biedt meer dan 16 jaar ervaring in de financiële sector en interim branche. Wij werken alleen met de allerbeste mensen in deze kerncompetenties:

Client Due Diligence (CDD) en Transactiemonitoring

Bijzonder Beheer

Finance

Legal

Alleen de beste interim professionals

Etage 0 gaat een stapje verder in het aanbieden van interim professionals. Wij bieden de allerbeste cv’s op het gebied van finance en legal in onze database. Maar wij zijn geen kaartenbak en detacheren is zeker geen papierwerk.

Wij spreken iedereen persoonlijk, en screenen niet alleen op capaciteit maar ook op mentaliteit en persoonlijkheid. Als de klik er niet is, dan heb je namelijk niks aan capaciteit.

Het totaalplaatje is waar Etage 0 voor gaat. Wij spreken de beste professionals in het vak, en vanuit daar kijken we grondig wat voor uw bedrijf de perfecte match is. Dat is de enige manier waarop de professional gemotiveerd aan de slag gaat en de kwaliteit levert die u mag verwachten.

Is er een match? Dan blijven wij nog altijd betrokken. Wij zorgen ervoor dat onze professionals te allen tijde optimaal getraind en gecoacht worden. Daar hoeft u zich dus niet om te bekommeren.

Onze aanpak en alle extra stappen is voor ons meer dan logisch. Die behoefte hadden we namelijk zelf als opdrachtgever ook.

“Wij doen niet aan verkooppraatjes”

Gerard Hoedjes, CEO Etage 0

De beste persoonlijkheden0%
Garantie op A-kwaliteit en tevredenheid0%
16 jaar praktijkervaring0%