Voor opdrachtgevers

Etage 0 biedt meer dan 16 jaar ervaring in de financiële sector en interim branche. Wij werken alleen met de allerbeste mensen in deze kerncompetenties:

Client Due Diligence (CDD) en Transactiemonitoring

Bijzonder Beheer

Bancair

Legal

Alleen de beste interim professionals

CDD
Etage 0 is al sinds 2018 partner van veel grote en kleinere banken en financiële dienstverleners als het gaat om opsporen en voorkomen van witwaspraktijken.  Wij zijn een niche speler en focussen ons op een beperkt aantal werkgebieden. Wij doen dit bewust omdat wij vanuit de inhoud met onze relaties samenwerken en dan als specialist hen optimaal kunnen voorzien van maatwerk oplossingen. Zoekt u de beste CDD of Transactiemonitoring professionals, dan bent u bij Etage 0 aan het juiste adres. 

Bijzonder Beheer 
Onze specialisten op het gebied van Bijzonder Beheer weten hoe ze ondernemers of particulieren bij moeten staan als die te maken krijgen met tegenslagen. Ze onderzoeken de situatie en bieden ondernemers direct een gezond perspectief.  Hierdoor zijn de Etage 0 Bijzonder Beheer Professionals een directe aanwinst voor banken en financiële instellingen. Ook in dit vakgebied is onze aanpak vanuit de inhoud en gericht op maatwerk voor uw specifieke vereisten en wensen. Etage 0 draagt bij aan het weer gezond krijgen van uw klanten die dat nodig hebben.

“Wij doen niet aan verkooppraatjes”

Gerard Hoedjes, CEO Etage 0

De beste persoonlijkheden0%
Garantie op A-kwaliteit en tevredenheid0%
16 jaar praktijkervaring0%