Voor opdrachtgevers

Etage 0 heeft 16 jaar ervaring in de interim branche, en staat garant voor de allerbeste mensen in deze kerncompetenties:

Data Science Analisten

Proces Analisten

Transactiemonitoring

KYC / CDD Analisten

Financieel juristen

Financieel Analisten & Controllers

Alleen de beste interim professionals

Etage 0 gaat een stapje verder in het aanbieden van interim professionals. Uiteraard hebben we alleen de beste cv’s op het gebied van finance, consultancy en legal in onze database, maar tegelijkertijd houden we niet van het woord database. Detacheren is geen papierwerk.

Wij spreken iedereen persoonlijk, en screenen niet alleen op capaciteit maar ook op mentaliteit en persoonlijkheid. Als dat niet helemaal goed zit, heb je namelijk niks aan capaciteit.

Etage 0 werkt alleen maar met de beste professionals waarbij het totaalplaatje klopt, en vanuit daar kijken we opnieuw heel grondig wat voor uw bedrijf de perfecte match zou zijn. Dat is volgens ons de enige juiste manier om ervoor te zorgen dat de professional graag en gemotiveerd ergens blijft werken.

Wat we ook heel belangrijk vinden: training en begeleiding. Wij zorgen ervoor dat onze professionals te allen tijde optimaal getraind en gecoacht worden. Daar hoeft u zich dus niet om te bekommeren!

Overigens vinden wij dat extra stapje meer dan logisch, en bieden we onze service evengoed tegen een scherpe prijs.

“Wij doen niet aan verkooppraatjes”

Gerard Hoedjes, CEO Etage 0

De beste persoonlijkheden0%
Garantie op A-kwaliteit en tevredenheid0%
16 jaar praktijkervaring0%