Medior Recruiter – Amsterdam

Als Recruiter ga je met ons ondernemen om de ambities Etage 0 waar te maken. In 2017 zijn we begonnen, nu met circa 80 collega’s, per 30/6 met 100 collega’s. Vanaf daar door naar de 500 collega’s! Waarom? Omdat we iets gaafs te bieden hebben en omdat er veel ruimte is voor verbetering.

Etage 0 is de interimspecialist binnen de financiële sector, met als drijvende kracht circa 60 Young Interim Professionals. Omdat we kwaliteit vooropstellen en weten waar we over praten blijven we groeien.

Filosofie Etage 0: wij werken vanuit onze ervaring als opdrachtgever en hebben een andere kijk op kwaliteit dan de reguliere detacheringspartijen. Etage 0 biedt de markt ‘high end’ young professionals, met de insteek jong, fris en professioneel. Wij doen alles om onze opdrachtgevers de beste kwaliteit en (de leukste) mensen te bieden. Daarnaast doen wij er alles aan om het onze professionals uitermate goed naar de zin te maken. Zij zijn immers de drijfende kracht achter het bedrijf. Wij geloven er tevens in dat je successen moet delen met iedereen. Als een samenwerking immers positief uitpakt voor alle betrokkenen, dan wordt die sneeuwbal steeds groter en groter en dat past weer mooi binnen onze groeiambitie. We gaan namelijk voor groot, omdat het kan en omdat het er tijd voor is!

Wij zoeken per direct een junior recruiter die ons team komt versterken. Concrete recruitmentervaring is geen vereiste maar je bent wel ondernemend, communicatief zeer vaardig en je weet van aanpakken. Je bent flexibel en hebt geen 9 tot 5 mentaliteit; we kunnen op jou rekenen als dat nodig is!
Je houdt van actie en bent het type dat liever belt dan mailt. Verder ben je nieuwsgierig naar wat anderen beweegt en kun je goed luisteren.

Wie zoeken wij?

– Proactief en enthousiast

– Minimaal een afgeronde HBO opleiding

– Fulltime beschikbaar (32 uur is bespreekbaar, maar we zoeken iemand die sowieso vrijdag wil werken)

– Je kunt goed omgaan met drukte en snel wisselende prioriteiten

Wat hebben wij jou te bieden?

– Werken bij een jong en ambitieus bedrijf op de bruisende zuidas in Amsterdam;

– Veel vrijheid en ruimte voor het ontplooien van eigen initiatief;

– On-the-job coaching zodat je een vliegende start kunt maken;

– Een goed salaris met een zeer riante bonusregeling; we willen graag dat jouw succes zich uitbetaald!

– Ruime reiskosten vergoeding;

– Onbeperkt toegang tot de Etage 0 Academy;

– 24 vakantiedagen + 6 vaste vrije dagen o.b.v. 40 uur;

– De mogelijkheid om twee dagen per jaar betaald vrijwilligerswerk te doen.

Herken jij je in het bovenstaande profiel? Leuk! Bel dan met Anja van Ginkel / Jay Oemardien +31 (0)20 238 4036 en stuur je cv naar werken@etage0.nl

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.