Medior CDD Analist – Regio Amsterdam of Utrecht

Etage 0 zoekt Medior CDD Analisten
Je hebt al minimaal 1,5 jaar ervaring als CDD Analist en je bent toe aan meer verantwoordelijkheid en verdieping?
Dan komen wij graag met je in contact!

Onze missie – de perfecte match
De lat ligt hoog bij ons. Wij garanderen de beste matches met de allerbeste mensen. En we doen het net even anders. Bij een match moet niet alleen het cv van een professional bij het bedrijf passen, maar ook de mentaliteit en de persoonlijkheid. Daar wordt in deze branche te weinig naar gekeken, vinden we. Want alleen als het ook op die vlakken goed zit, zal iemand ook ergens gemotiveerd blijven werken. Pas dan is het ECHT een perfecte match. Dat is onze missie. En voor minder doen we het gewoon niet.

Als CDD Analist ga je internationale bedrijven screenen om te achterhalen of alles legitiem is. Hiervoor ontleed je de juridische structuur om te achterhalen welke natuurlijk persoon erachter zit, bekijk je transactiepatronen, duik je de balans in, etc.
Witteboordencriminelen zijn zeer vindingrijk en kunnen witwaspraktijken, fraude of zelfs terrorismefinanciering op vele wijzen verhullen.

Jij hebt minimaal 1,5 jaar ervaring als CDD analist. De basisprincipes van het maken van goede analyses zijn je bekend. Ook heb je ervaring in het opstellen van gedegen rapportages.
Omdat dit een stevig onderwerp is, krijg je eventueel een aanvullende training waarin je alle kennis wordt bijgebracht die nog ontbreekt, inclusief examens Vervolgens ga je namens Etage 0 naar onze klanten toe om jouw expertise in te zetten. Dat dit onderwerp ertoe doet en super actueel is, is onlangs weer bewezen door de schikking die ING heeft getroffen met het O.M. en €775 miljoen heeft moeten betalen.

Je begint als medior, waarna je kunt doorgroeien tot senior analist en van daaruit uiteindelijk richting een zware beleidsmatige functie binnen een bank kan groeien, of bij een van de Nederlandse of Europese toezichthouders.

Wat wij zoeken in een goede CDD Analist?

– Je begint als medior, waarna je kunt doorgroeien tot senior analist en van daaruit uiteindelijk richting een zware beleidsmatige functie binnen een bank kan groeien, of bij een van de Nederlandse of Europese toezichthouders.

– Scherpte en oog voor detail;

– Je hebt ervaring met CDD, je bent in staat om gedegen analyses te maken en om jaarverslagen, organogrammen, statuten etc. te doorgronden;

– Hoofdzaak van bijzaak kunnen scheiden;

– Heel goed feitelijk conclusies kunnen onderbouwen;

– Jouw case kunnen toelichten aan de relatiemanager van de klant en/of compliance;

– Een leuke persoonlijkheid!

Wat bieden wij jou?

– Werken bij een jong en ambitieus bedrijf met leuke collega’s op de bruisende zuidas in Amsterdam;

– Je komt in dienst van etage 0 en wij kijken samen met jouw welke opdrachten passen bij jouw ambities en gewenste carrierepad;

– Veel vrijheid en ruimte voor het ontplooien van eigen initiatief;

– Alle cursussen en opleidingen die je nodig hebt om je werk goed te kunnen doen én je te blijven ontwikkelen;

– Een salaris van 3000 – 4000 euro per maand, afhankelijk van je ervaring;

– Reiskostenvergoeding;

– 24 vakantiedagen + 6 vaste vrije dagen o.b.v. 40 uur;

– De mogelijkheid om twee dagen per jaar betaald vrijwilligerswerk te doen.

Herken jij je in het bovenstaande profiel? Leuk! Dan maken we graag kennis

Anja van Ginkel +31 6 26 70 64 84

Anja van Ginkel
werken@etage0.nl
+31 6 26 70 64 84

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.