Maatwerk

Jouw carrière, op maat gemaakt

Etage 0 heeft 16 jaar ervaring in de interim branche, en staat garant voor de allerbeste mensen in deze kerncompetenties:

Client Due Diligence (CDD) en Transactiemonitoring

Bijzonder Beheer

Finance

Legal

Wij zijn altijd op zoek naar de beste mensen in het vak. En wij beseffen heel goed dat de ene professional de andere niet is. Tenslotte zijn er professionals die net gestart zijn, maar ook die juist al veel ervaring hebben. Daarom bieden we verschillende trajecten, voor iedere ambitie op maat gemaakt.

Projectmatig groeien

Ben jij een finance- of legal specialist die graag een aantal jaren bij verschillende projecten ingezet wil worden? Dat regelen we voor je. Zowel trainee’s als seniors kunnen van ons al na zes maanden een contract voor onbepaalde tijd krijgen. Je wordt dan voor minimaal drie jaar bij diverse klanten op projectbasis geplaatst. Daardoor krijg je in korte tijd een waardevol kijkje in diverse keukens. Ondersteund door zowel basistrainingen als specialistische- en vakinhoudelijke trainingen, zorgt dit traject binnen een paar jaar voor een schat aan ervaringen en een bijzondere carrière!

De beste weg naar een vaste droombaan

Ben je net gestart en is het jouw droom om in vaste dienst te werken bij een grote financiële instelling? Etage 0 kan je hierin begeleiden en voor je bemiddelen. Je krijg van ons dan een contract voor bepaalde tijd en wij regelen de juiste training die past bij de gewenste ontwikkeling. Het is na de detacheringsperiode mogelijk om in vaste dienst te treden bij de klant. Ook dat regelen we! Dat kan al na een periode bij één opdrachtgever, maar ook na een periode bij meerdere opdrachtgevers, als je je eerst wat breder wilt ontwikkelen. Zo zorgen we samen voor een opmaat naar een succesvolle en betekenisvolle carrière.

Meer weten? Plan een belafspraak in en wij nemen contact met je op om samen te bekijken wat de mogelijkheden zijn.