Junior KYC / CDD Analist (anti fraude, witwassen en terrorismefinanciering) – Het centrum van Utrecht

Etage 0 zoekt CDD Analisten!
Ben jij die super analist die oog heeft voor detail en wil je werken voor verschillende grote bancaire opdrachtgevers? Zoek je een startersfunctie met veel impact en verantwoordelijkheid? Dan komen wij graag met je in contact!

Etage 0 is de interimspecialist binnen de financiële sector, met als drijvende kracht circa 80 Young Interim Professionals. Omdat we kwaliteit vooropstellen en weten waar we over praten blijven we groeien.

Filosofie Etage 0: wij werken vanuit onze ervaring als opdrachtgever en hebben een andere kijk op kwaliteit dan de reguliere detacheringspartijen. Etage 0 biedt de markt ‘high end’ young professionals, met de insteek jong, fris en professioneel. Wij doen alles om onze opdrachtgevers de beste kwaliteit en (de leukste) mensen te bieden. Daarnaast doen wij er alles aan om het onze professionals uitermate goed naar de zin te maken. Zij zijn immers de drijvende kracht achter het bedrijf. Wij geloven er tevens in dat je successen moet delen met iedereen. Als een samenwerking immers positief uitpakt voor alle betrokkenen, dan wordt die sneeuwbal steeds groter en groter en dat past weer mooi binnen onze groeiambitie. We gaan namelijk voor groot, omdat het kan en omdat het er tijd voor is!

Wat ga je doen?

Als junior CDD Analist ga je (internationale) bedrijven binnen de klantgroepen MKB of Grootzakelijk screenen om te achterhalen of alles legitiem is. Hiervoor ontleed je de juridische structuur om te achterhalen welke natuurlijk persoon erachter zit, bekijk je transactiepatronen, duik je de balans in, etc.

Witteboordencriminelen zijn zeer vindingrijk en kunnen witwaspraktijken, fraude of zelfs terrorismefinanciering op vele wijzen verhullen. Omdat dit een stevig onderwerp is, start je met een goede training waarin je alle kennis wordt bijgebracht die je nodig hebt, inclusief examens.Vervolgens ga je namens Etage 0 naar onze klanten toe om jouw expertise in te zetten.

Dat dit onderwerp ertoe doet en super actueel is, is onlangs weer bewezen door de schikking die ING heeft getroffen met het O.M. en €775 miljoen heeft moeten betalen.Je start als junior, waarna je in enkele jaren doorgroeit tot een senior analist en uiteindelijk richting een zware beleidsmatige functie binnen een bank kan groeien, of bij een van de Nederlandse of Europese toezichthouders.

Wat wij zoeken in een goede CDD analist?

 • Scherpte. Bij deze vorm van criminaliteit zijn hele slimme mensen betrokken die hun sporen goed kunnen verbergen, dus oog voor detail is belangrijk;
 • Starters met een Bachelor of Master. Je moet affiniteit hebben met de financiële sector en het onderzoekende karakter van de rol. Rechtenstudies zijn zeer gewenst omdat deze personen al veel ervaring hebben met kwalitatief onderzoek en het beargumenteren van een case. Dit is echter geen vereiste;
 • Hoofdzaak van bijzaak kunnen scheiden;
 • Heel goed feitelijk conclusies kunnen onderbouwen;
 • Jouw case kunnen toelichten aan de relatiemanager van de klant en/of compliance;
 • Een leuke persoonlijkheid!

Wat bieden wij jou?

 • Werken bij een jong en ambitieus bedrijf met leuke collega’s op de bruisende zuidas in Amsterdam;
 • Je komt in dienst van etage 0 en wij kijken samen met jou welke opdrachten passen bij jouw ambities en gewenste carrierepad;
 • Veel vrijheid en ruimte voor het ontplooien van eigen initiatief;
 • Alle cursussen en opleidingen die je nodig hebt om je werk goed te kunnen doen én je te blijven ontwikkelen;
 • Een startsalaris van 2600-2900 euro per maand, afhankelijk van je opleidingsniveau
 • Reiskostenvergoeding;
 • 24 vakantiedagen + 6 vaste vrije dagen o.b.v. 40 uur.
 • De mogelijkheid om twee dagen per jaar betaald vrijwilligerswerk te doen

Herken jij je in het bovenstaande profiel? Leuk! Dan maken we graag kennis

Anja van Ginkel: werken@etage0.nl 06-26706484
Jay Oemardien: werken@etage0.nl 06-53656586

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.