Ervaren Recruiter – Amsterdam

Wij gaan sky high! Ga jij als ervaren / senior Recruiter mee? (32- 40 uur)

Wil jij aan de slag bij een jonge scale-up op de Amsterdamse Zuidas waar je impact kunt hebben en alle kansen krijgt om je te ontwikkelen? Dan komen we graag me jou in contact!

In iets meer dan een jaar tijd zijn we naar ruim 100 interim professionals gegroeid en we zijn nog lang niet klaar. We onderscheiden ons op kwaliteit; de perfecte match tussen opdrachtgever en kandidaat is onze missie en daar blijkt heel veel behoefte aan te zijn!

Wij zoeken daarom per direct een ervaren recruiter die ons team komt versterken. Je bent gedreven, communicatief zeer vaardig en je weet van aanpakken. Je bent flexibel en hebt geen 9 tot 5 mentaliteit; we kunnen op jou rekenen als dat nodig is.

Je houdt van actie, je bent resultaatgericht en goed in het voeren van kandidaatsgesprekken. Verder ben je nieuwsgierig naar wat anderen beweegt en kun je goed luisteren.

Over ons:

Onze missie – de perfecte match

Etage 0 is de interim specialist binnen de financiële sector. We groeien snel, want we zijn binnen anderhalf jaar van 1 naar ruim 100 hoogopgeleide young professionals gegroeid. De lat ligt hoog bij ons; wij garanderen de beste matches met de allerbeste mensen. Wij kijken natuurlijk naar de vereiste kwalificaties maar nog belangrijker: de mentaliteit, persoonlijkheid en het groeipotentieel van iedere kandidaat. Zien wij een match? Dan garanderen we dat een kandidaat gemotiveerd aan het werk gaat.

Het creëren van de perfecte match, dát is onze missie en voor minder doen we het niet.

Wat kun je van ons verwachten?

– Werken bij een jong en ambitieus bedrijf op de bruisende zuidas in Amsterdam (en op het mooiste kantoor van de zuidas);

– Veel vrijheid en ruimte voor het ontplooien van eigen initiatief;

– On-the-job coaching (voor zover nodig) zodat je een vliegende start kunt maken;

– Een goed salaris met een zeer riante bonusregeling; we delen namelijk onze successen;

– Reiskostenvergoeding / NS Business Card;

– Onbeperkt toegang tot de Etage 0 Academy;

– 24 vakantiedagen + 6 vaste vrije dagen o.b.v. 40 uur;

– De mogelijkheid om twee dagen per jaar betaald vrijwilligerswerk te doen. We vinden het namelijk erg belangrijk om ook iets terug te doen voor de wereld waarin we leven;

– Een gave tijd met leuke, gedreven collega’s, veel gezelligheid, uitjes, lunches en een gezamenlijke missie.

Herken jij je in het bovenstaande profiel? Leuk! Stuur dan je cv en motivatie naar Etage 0 of bel gewoon even met Anja van Ginkel 0626706484.

.

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.