Analist Transactiemonitoring / AML (Anti Money Laundering) – Regio Rotterdam

Etage 0 zoekt Analisten Anti Money Laundering (AML)
Ben jij die super analist die oog heeft voor detail en wil je werken voor verschillende grote bancaire opdrachtgevers? Zoek je een startersfunctie met veel impact en verantwoordelijkheid?
Dan komen wij graag met je in contact!

Onze missie – de perfecte match
De lat ligt hoog bij ons. Wij garanderen de beste matches met de allerbeste mensen. En we doen het net even anders. Bij een match moet niet alleen het cv van een professional bij het bedrijf passen, maar ook de mentaliteit en de persoonlijkheid. Daar wordt in deze branche te weinig naar gekeken, vinden we. Want alleen als het ook op die vlakken goed zit, zal iemand ook ergens gemotiveerd blijven werken. Pas dan is het ECHT een perfecte match. Dat is onze missie. En voor minder doen we het gewoon niet.

Kort gezegd: je gaat fraude, witwassen en financiering van terrorisme voorkomen door de bestemming, herkomst en betrokken partijen van verdachte transacties uit te pluizen.In de praktijk draaien er bij de banken monitoringssystemen op alle transacties. De hierin geprogrammeerde algoritmes genereren alerts op basis van bepaalde patronen, of simpelweg o.b.v. de vele internationale zwarte en grijze lijsten van landen, bedrijven en personen.

De analist pakt een dergelijk alert op en gaat tot in detail zoeken om te achterhalen of er sprake is van witwassen, fraude of terrorismefinanciering. Deze rol is cruciaal voor banken, wat onlangs mede is gebleken door de schikking van 775 miljoen die ING hiervoor deels heeft getroffen. Geen enkele case is hetzelfde en je zult dan ook iedere keer weer je aanvalsplan opnieuw moeten bepalen. Je zult ook veelvuldig bedrijfsinformatie in de landen van herkomst / bestemming moeten opvragen, wat niet altijd even gemakkelijk is.

Dit is een super uitdagende startersfunctie waarin je in korte tijd heel veel kunt leren. Je krijgt van ons een passende opleiding en de nodige begeleiding en coaching om een vliegende start te maken en snel succesvol te zijn.

Wie zoeken we?

– Je hebt een afgeronde HBO, bachelor of master;

– Je bent analytische en in staat snel zinvolle verbanden en relaties te leggen tussen diverse ogenschijnlijk onafhankelijke elementen;

– Je bent super zorgvuldig en hebt oog voor detail;

– Je bent communicatief vaardig en zowel schriftelijke als mondeling in staat om conclusies op duidelijke en feitelijke wijze vast te leggen en daar waar nodig te communiceren naar belanghebbenden;

– Tijdsdruk of stress raken jou niet; je weet je goed staande te houden in sterk wisselende omstandigheden / omgeving;

– Je spreekt vloeiend Nederlands;

Wat bieden we?

– Werken bij een jong en ambitieus bedrijf met leuke collega’s;

– Je komt in dienst van etage 0 en wij kijken samen met jouw welke opdrachten passen bij jouw ambities en gewenste carrierepad;

– Veel vrijheid en ruimte voor het ontplooien van eigen initiatief;

– Alle cursussen en opleidingen die je nodig hebt om je werk goed te kunnen doen én je te blijven ontwikkelen;

– Een startsalaris van 2450-2600 euro per maand, afhankelijk van je opleidingsniveau

– Reiskostenvergoeding;

– 24 vakantiedagen + 6 vaste vrije dagen o.b.v. 40 uur;

– De mogelijkheid om twee dagen per jaar betaald vrijwilligerswerk te doen.

Herken jij je in het bovenstaande profiel? Leuk! Dan maken we graag kennis!

Anja van Ginkel: werken@etage0.nl of 06-26706484

Jay Oemardien: werken@etage0.nl of 06-53656586

Je kan solliciteren door op de knop te drukken.

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.